Основно училище "Елин Пелин" гр.Бургас
Основно училище "Елин Пелин" гр.Бургас
Основно училище "Елин Пелин" гр.Бургас

Изкуства

Кукерска маска

По повод конкурса за кукерска маска, организиран и осъществен от Центъра за Подкрепа на Личностното Развитие и Регионална библиотека "П.К.Яворов"- Бургас.

Още едно творческо отличие  - първо място на конкурса за Кукерска маска, с участието на деца от първи и трети клас, с ръководители Пепа Гочева и Стела Найденова.

Тайната на моето изкуство

На 13 март 2017 година изложбената зала на Дружеството на българските художници в гр. Бургас приюти картините на нашата най-млада художничка Сияна Тончева от VII а клас. Младото и талантливо дарование на училището  показа на бургаската общественост и на своите връстници своите разбирания и вижданията си за света около нас. Всички посетители имаха възможност да се запознаят отблизо с картините на ученичката и да усетят настроението в тях. Тя самата споделя историята на своите картини.

 

На добър път, мило дете! Вярвай  в себе си и сбъдвай мечтите си!

"Ние обичаме и пазим земята"

Участие в ателиета на екологична тематика "Ние обичаме и пазим земята" - част от Общинското мероприятие "Дни на енергийната ефективност и възобновяемите енергийни източници" с участие на европейски партньори от Норкс енержи - Норвегия

ХVIII Национален конкурс „Космосът - настояще и бъдеще на човечеството"

Фондация „ЕВРИКА” обяви  ХVIIIнационален конкурс „Космосътнастояще и бъдеще на човечеството”. Той се провежда под патронажа на първия български космонавт генерал Георги Иванов и е включен в Националния Календар за извънучилищни дейности на Министерството на образованието и науката и през настоящата учебна година.

МАЙСТОРИЛНИЦА ЗА МАРТЕНИЧКИ

"Майсторилница за мартенички" ще отвори врати следващата седмица в Експо център "Флора". В нея всяко дете ще може собственоръчно да изработи своята мартеница. Организатори на "Майсторилница за мартенички" са Експо център "Флора" и Регионален исторически музей - Бургас

КОНКУРС - ВАЗОВАТА БЪЛГАРИЯ

Къща музей „Иван Вазов“-Сопот и Община Сопот организират Втори национален ученически конкурс „ВАЗОВАТА БЪЛГАРИЯ“. Събитието съпътства честването на годишнините от рождението на Патриарха на българската литература в Сопот и е под патронажа на вицепрезидентът Маргарита Попова.

КОНКУРС -БЪЛГАРИЯ В КАРТИНИ И СЛОВО