Съобщение

Ръководството на ОУ „Елин Пелин“ организира за бъдещите първокласници информационен ден за представяне на училището и приема в първи клас за учебната 2015/2016 г. на 30 март...

module by Inspiration

Съобщение

Награждаването на отличилите се в състезанията ще се извърши на 09.05.2014, като за  състезанието "Всезнайко" началото е 18 часа в учителската стая, а за състезанието "Обичам те, българска реч!" - 18:30 часа в Актовата зала на ОУ "Елин Пелин". Резултатите на класираните...

module by Inspiration

СъстезанияГрафик състезание Изтегли файла:  Grafik-2015.docxИзпитни теми за 1 клас Изтегли файла:  2014-1klas.doc
Изпитни теми за 2 клас Изтегли файла:  2014-2klas.doc
Изпитни теми за 3 клас Изтегли файла:  2014-3klas.doc
Изпитни теми за 4 клас Изтегли файла:  2014-4klas.doc
Изпитни теми за 5 клас Изтегли файла:  2014-5klas.doc
Изпитни теми за 6 клас Изтегли файла:  2014-6klas.doc
Изпитни теми за 7 клас Изтегли файла:  2014-7klas.doc


"Тъмносиният" отбор от Професионална гимназия по транспорт /Автото/ и "Розовият" отбор от ОУ "Елин Пелин" са победителите в провелото се вчера състезание за бързина, ориентация и съобразителност "URBAN ECO RACE". То е част от кампанията за информиране на обществеността за приноса на ЕС и популяризиране на обществения транспорт по проект "Интегриран градски транспорт на Бургас".
Прочети повече: http://www.faragency.bg/index.php?lang=bg&r=home/mJk0OS/znuWXwНа вниманието на учителите, родителите и учениците
от V, VІ и VІІ класове!

С голямо удоволствие Ви информирам, че отбор на ОУ „Елин Пелин” – Бургас е включен в първото по рода си състезание на клубовете „Млад полицай” – град Бургас под мотото „Спортът е по-добрият начин децата да пораснат”.

Състезанието е организирано от Министерството на вътрешните работи съвместно с Община Бургас и включва ученици и техните родители, които ще премерят сили в няколко атрактивни дисциплини като „Полицейска лична защита”, „Стрелкова подготовка”, „Щафетни игри с родители”.

Оотборът на ОУ „Елин Пелин” – Бургас ще мери сили с отборите на ОУ „П. Яворов”, ОУ „Св. Княз Борис” и СОУ „Д. Дебелянов”.

СЪСТЕЗАНИЕТО ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ДНЕС – 28.11.2014 Г. ОТ 18,00 Ч. В СПОРТНА ЗАЛА „БОЙЧО БРЪНЗОВ” (ДО МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА – БУРГАС)

КАНЯ ВСИЧКИ ВАС ДА ПОДКРЕПИМ И АПЛОДИРАМЕ НАШИЯ ОТБОР!

МОМКА ДИВЧЕВА
ДИРЕКТОР