Съобщение

Във връзка с високия  ръст на заболеваемост на учениците  от Община Бургас, се преустановяват учебните занятия от 20 до 23.01.2015 г. включително.Събота – 24.01.2015 г. е неучебен ден...

module by Inspiration

Съобщение

Награждаването на отличилите се в състезанията ще се извърши на 09.05.2014, като за  състезанието "Всезнайко" началото е 18 часа в учителската стая, а за състезанието "Обичам те, българска реч!" - 18:30 часа в Актовата зала на ОУ "Елин Пелин". Резултатите на класираните...

module by Inspiration

Състезания


"Тъмносиният" отбор от Професионална гимназия по транспорт /Автото/ и "Розовият" отбор от ОУ "Елин Пелин" са победителите в провелото се вчера състезание за бързина, ориентация и съобразителност "URBAN ECO RACE". То е част от кампанията за информиране на обществеността за приноса на ЕС и популяризиране на обществения транспорт по проект "Интегриран градски транспорт на Бургас".
Прочети повече: http://www.faragency.bg/index.php?lang=bg&r=home/mJk0OS/znuWXwНа вниманието на учителите, родителите и учениците
от V, VІ и VІІ класове!

С голямо удоволствие Ви информирам, че отбор на ОУ „Елин Пелин” – Бургас е включен в първото по рода си състезание на клубовете „Млад полицай” – град Бургас под мотото „Спортът е по-добрият начин децата да пораснат”.

Състезанието е организирано от Министерството на вътрешните работи съвместно с Община Бургас и включва ученици и техните родители, които ще премерят сили в няколко атрактивни дисциплини като „Полицейска лична защита”, „Стрелкова подготовка”, „Щафетни игри с родители”.

Оотборът на ОУ „Елин Пелин” – Бургас ще мери сили с отборите на ОУ „П. Яворов”, ОУ „Св. Княз Борис” и СОУ „Д. Дебелянов”.

СЪСТЕЗАНИЕТО ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ДНЕС – 28.11.2014 Г. ОТ 18,00 Ч. В СПОРТНА ЗАЛА „БОЙЧО БРЪНЗОВ” (ДО МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА – БУРГАС)

КАНЯ ВСИЧКИ ВАС ДА ПОДКРЕПИМ И АПЛОДИРАМЕ НАШИЯ ОТБОР!

МОМКА ДИВЧЕВА
ДИРЕКТОР
Резултати 1 и 2 клас Изтегли файла:  Резултати 1 и 2 клас
Резултати 3 и 4 клас Изтегли файла:  Резултати 3 и 4 клас
Резултати 5 клас Изтегли файла:  Резултати 5 клас
Резултати 6 клас Изтегли файла:  Резултати 6 клас
Резултати 7 клас Изтегли файла:  Резултати 7 клас
Класиране Изтегли файла: Класиране - 2014.docx
Отборно класиране Изтегли файла: Отборно класиране - 2014.docНаграждаването на отличилите се в състезанията ще се извърши на 09.05.2014, като за  състезанието "Всезнайко" началото е 18 часа в учителската стая, а за състезанието "Обичам те, българска реч!" - 18:30 часа в Актовата зала на ОУ "Елин Пелин". Резултатите на класираните ученици в двете състезания са оцветени в таблицата "Класирани"!