Благотворителен концерт „Да подадем ръка“

На 22 май в ОУ „Елин Пелин“ се проведе благотворителен концерт в помощ на Натали от Бургас под наслов „Да подадем ръка…“.

Детето страда от много рядко генетично заболяване и се нуждае от средства за набавяне на скъпоструващи медикаменти от чужбина.

В посланици на доброто се превърнаха децата от вокални групи „Щастливци“, „Сладкопойни славейчета“ и „Медени звънчета“, мажоретния състав към ОУ „Елин Пелин“, танцьорите от клуб “Танци на народите“ и танцова формация „Младост“ и много други талантливи деца. Чрез изпълненията си те отправиха апел за съпричастност и състрадание. Зрителите на благотворителното събитие имаха възможността да се насладят на прекрасните индивидуални изпълнения на Велина Калоянова от 7 „е“ клас, Силвия Вълева от 6 „д“ клас, Виктория Станкова от 7 „е“ клас и Катя Костадинова от 7 „г“ клас. Чрез богатата програма училище „Елин Пелин“ си поставя важната задача не просто да осигури помощ за болното дете, но и да внесе в сърцата на всички присъстващи доброта, съпричастност и желание за един по-спокоен и щастлив свят.