В очакване на 15.09.2022г.

В очакване на утрешния ден!

Малки и големи се вълнуват за утрешния ден. В трепетно очакване обаче по традиция са най-малките ученици, а именно – първокласниците.

Мили ученици, предстои ви един нов и напълно непознат етап от вашия живот. Навлизате в най-важната година за вас- започването на училище. Ето защо за вас сме създали една топла и уютна обстановка, в която да се чувствате спокойни, защото

само така можете да гребете с пълни шепи от тайнството на знанията. Вашата класна стая ще бъде вашата крепост през предстоящите месеци. Всичко , от което се нуждаете, присъства там- удобни чинове, цветни стени и усмивки ще ви чакат всяка сутрин, за да се научите на трудолюбие, ученолюбие и всеотдайност.

Българските символи са неизменна част от визията на училището и няма как да бъдат пропуснати. Букви и цифри се показват отвсякъде и чакат своето овладяване. Цветя от любов и кошници, пълни със знание, ще ви водят по необятния път на Знанието.

Освен знание в училище ще получите и много, много приятелства. Вашият клас ще бъде училищното семейство, в което ще откриете подкрепа в трудните моменти и широка усмивка, когато се справяте с трудностите.

Букварите вече са поставени на чиновете и всички те чакат вас- да ги пазите,  да ги обичате и отваряте лист по лист с много старание и любов.

А какво е празник без балони?! Много балони, лакомства и изненади ще бъдат част от утрешния празник.

Очакваме ви!