Здравен статус в ОУ „Елин Пелин“ за 14.10.2020 г.

Здравен статус в ОУ „Елин Пелин“

за 14.10.2020 г.

 

Уважаеми родители, ученици и колеги,

 

Информираме Ви, че за 14.10.2020 г.:

  1. Един ученик от 5. клас е под карантина заради положителен тест за COVID-19. 21 ученици от същия клас са своевременно карантинирани за 14 дни.
  2. От миналата седмица учителят и ученикът от 4. клас с положителен тест за COVID-19 са под карантина. Учениците от същия 4. клас, класният ръководител и учителят ГЦОУД са също карантинирани от миналата седмица поради контакт с ученик с положителна проба за COVID – 19 в класа.
  3. По предписание на РЗИ от оторизирана фирма е извършена щателна дезинфекция на класните стаи, коридори, санитарни възли и други помещения, в които са били учениците.
  4. Във връзка с взетите мерки и правила за работа в условията на COVID – 19 всяка сутрин се измерва температурата на учениците от прогимназиален етап.

Напомняме, че ученик, който има грипоподобни признаци: температура над 37.5 градуса, кашлица, хрема, болки в корема, повръщане, разстройство, задух и затруднено дишане незабавно трябва да информира личния си лекар и да не посещава учебни занятия до изясняване на причините за неразположението.

 

От ръководството