Коледно настроение в ОУ „Елин Пелин“

 

Необичайно вълнение и весело настроение изпълват тези  дни класните стаи и училището. Елинпелиновците са в благородна надпревара да покажат умения и талант, дръзновение и новаторство в празничните дни.

В конкурса за най-красива коледна украса в класната стая и в конкурса за коледна картичка се включиха всички класове и техните учители. Най- стилно и оригинално украсените класни стаи и коледни картички бяха отличени с грамоти.

В навечерието на коледните празници елинпелиновците очакват много изненади, чудеса и вълшебни моменти. Коледните картички с оригинални коледни пожелания участват и в коледен базар. Чрез тях децата предават своите послания за здраве, благоденствие, вяра, по-щастливи и добри дни.

В предпразничните дни щастие грее по лицата на учениците . В различни учебни часове по проект „Занимания по интереси“ те показаха своите знания. Изработваха картички, разказваха за зимата и за художници, пресъздали сезона в свои творби. Решаваха задачи на коледна тематика, а първокласниците доказаха, че познават вече всички цифри на специално тематично тържество.

Учениците от 4 д клас и клуб „Детски театър“ поздравиха със специално коледно представление съученици, учители и родители с  предстоящите  светли коледни и новогодишни празници.