Пролетно настроение в ОУ „Елин Пелин“- Бургас

На гости на своите по-големи батковци и каки от училището  днес бяха децата от подготвителните групи в комплекс „Меден рудник“ . Те пяха и танцуваха на сцената в актовата зала в организирания от Училищното ръководство концерт „Пролетта пристига с песен“.

Своя талант и дарба показаха възпитаниците на ДГ „ Чайка“, ДГ „Делфин“, ДГ „Морска звезда“, ДГ „Пинокио“ и ДГ „Надежда“. Децата поздравиха своите връстници с пролетни песни и танци,  успяха да създадат цветно настроение и да внесат свежест и пролетно очакване у присъстващите.  Учениците от ВГ “Щастливци“ с ръководител Петър Иванов, танцовият и мажоретен състав към ОУ „Елин Пелин“  с ръководител Маргарита Колева допринесоха за веселието и усмивките и зарадваха гостите със свои изпълнения.

Директорът на ОУ „Елин Пелин“, г-жа Пепа Запрянова, приветства децата, техните учители и директорите на детските градинки, като им пожела здраве, щастие и настроение. Малчуганите искрено се радваха на получените подаръци за своите великолепни изпълнения на сцената. Те разгледаха с интерес класните стаи в училището и се запознаха с четвъртокласниците и техните учители, присъствайки в един учебен час.
Партньорството и доверието между детските градини в комплекс „Меден рудник“ и ОУ „Елин Пелин“ се превърна в традиция, която продължава с различни празнични и спортни дейности под наслов  „Заедно да учим, творим и мечтаем“, какъвто е и девизът на училището.