С незабравим спомен от родното училище

На специално организирано тържествено изпращане на седмокласниците елинпелиновците получиха своите свидетелства за основно образование. 149 ученици от випуск 2023/2024 година и техните родители присъстваха на събитието, както и учители, и гости.

Директорът на ОУ „Елин Пелин“ поздрави участниците в тържеството със слово, в което изрази своето задоволство от успешното завършване и високите резултати на националното външно оценяване:

  • НВО Български език и литература – 61,41 т.,
  • НВО Математика – 50, 51т.

Г-жа Запрянова подчерта, че получените в училището знания и компетентности и занапред ще дават сили и кураж на учениците да сбъдват мечтите си за щастие и просперитет. Тя пожела на елинпелиновците да бъдат борбени и непреклонни, човечни и състрадателни, волеви и напредничави в желанието си да вървят напред в бъдещето и изрази надеждата си, че именно те ще бъдат промяната, от която всички се  нуждаем.

По традиция в училището са обособени специални награди.  За отличник на випуск 2023/2024 г. бе избрана Деница Костадинова от 7.б клас, за най-проспериращ ученик награда получи  Димана Фотева от 7.а клас, а за ученик носител на  християнски добродетели – Елена Захариева от 7.е клас. Директорът на училището удостои победителите с тези награди.

Г-жа Запрянова лично връчи и свидетелствата, наградите и грамотите за постигнати високи резултати в областта на учението, спорта и достойно представяне на учениците в различни мероприятия от национален, областен и регионален  характер. Почетно отличие

„ Достоен елинпелиновец“ получиха 32-ма седмокласници за общ успех от свидетелството за основно образование отличен (6,00).

С искреност и вълнение бе наситено и благодарственото слово на седмокласниците към ръководството и учителите в училището. Деница Костадинова прочете от името на всички седмокласници топли и докосващи сърцето благодарности и пожелания към преподавателите за грижите и всеотдайността през седемте години, прекарани в ОУ „Елин Пелин“. Поздрави и пожелания за бъдещи успехи поднесоха и  класните ръководители и представители на родителската общност.

Пожелаваме на всички седмокласници попътен вятър и много нови върхове!