С поглед напред!

Продължава сътрудничеството на ОУ „Елин Пелин“- Бургас, с различни училища в страната. Учители от гр. Пловдив посетиха  училището ни.  Педагогически специалисти, ресурсни учители и психолози от СУ „Свети Седмочисленици“ гостуваха на  ОУ „Елин Пелин“ по план за вътрешна квалификация на учебното заведение. Те бяха посрещнати по стар български обичай с питка и сол. Ученици от фолклорните състави към бургаското училище приветстваха  с  български народни танци учителите.

Пепа Запрянова – директор на ОУ „Елин Пелин“ , посрещна гостите и ги запозна с новата придобивка на училището-  STEM центъра „Науки без граници“. Педагогическите специалисти разгледаха учебно-материалната база на училището-домакин и действащите иновации „Науки без граници“, „Граждани на света“ и „Активно учене 3 V“. Гостите имаха възможност да се запознаят с  техническите характеристики на   stem-центъра, както и да се пренесат в един виртуален свят с 3d очилата.

Г-жа Денка Генчева – директор на СУ „Свети Седмочисленици“, благодари за гостоприемството и подари на г-жа Запрянова картина с фотографии на гр. Пловдив.