Тържествен съвет по повод 35-годишнината на ОУ „Елин Пелин“

По повод 35 години от основаването на ОУ „Елин Пелин“ се проведе тържествен педагогически съвет. На събитието присъстваха проф. Мария Нейкова – областен управител на област Бургас, г-жа Петя Петрова – началник на РУО- Бургас, г-н Кольо Бодуров- пръв директор на училището, г-жа Момка Дивчева и г-жа Мария Димитрова – директори на училището , бивши и настоящи учители.

Проф. Нейкова пожела на екипа на ОУ „Елин Пелин“ много успехи и вдъхновение в името на учениците. „За мен беше чест да съм част от празничния педагогически съвет в ОУ „Елин Пелин“ и лично да изразя огромното си уважение към дейността и нестихващата отдаденост към учителската професия“-допълни областният управител пред гостите.

Г-жа Петя Петрова пожела на всички преподаватели творческо вдъхновение в учителската професия.

Г-жа Запрянова-директор на ОУ „Елин Пелин“, представи успехите на училищната институция през всички учебни години от неговата история. Спомените на миналото, успехите, запазени през настоящето, и традициите, върху които са стъпили идеалите и амбициите за новаторство и успехи в бъдеще, предизвикаха усмивки и сълзи в очите на всички присъстващи.

Г-жа Запрянова връчи специални плакети с Елин- Пелиновата мисъл „Злото не е трайно, доброто е господар на човешкото сърце“ на директори, заместник-директори и учители, работили с ентусиазъм и плам в учебната институция през последните 35 години.