Поздравителен адрес за ОУ „Елин Пелин“ от посолството на Испания

Поздравителен адрес

Поздравителен адрес  от Съветника по образователните въпроси към Испанското посолство г-н Анхел Сантамария получи г-жа Запрянова, директор на ОУ „Елин Пелин“ – Бургас.  По повод  началото на новата учебна година г-н Сантамария поздравява ръководството на училището за въвеждането на изучаването на испански език в 1 клас като част от иновацията „Граждани на света“.  Той изказва подкрепата си и желанието си за сътрудничество с училището през учебната 2020-2021 година.

В поздравителния адрес се казва:

„Уважаема Госпожо директор, за мен е чест да се обърна към Вас в началото на новата учебна година.

Сигурен съм, че въпреки особената ситуация, в която трябва да започнем една нова учебна година, всичко ще върви по възможно най-добрият начин и че образованието още веднъж ще триумфира над всичко.

Много съм радостен от факта, че във Вашето училище ще се преподава испански от тази година и бих искал да знаете, че сме на Ваше разположение за каквото е нужно.

Мога да кажа, че това е един много добър избор от каквато и да е гледна точка. Поздравления! Предлагаме Ви нашето сътрудничество, за да отворите испанска секция и във Вашето училище.

Приемете нашите поздравления и подкрепа!“

Анхел Сантамария Барнола,

Съветник по образованието към Посолството на Испания